Kako bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

AAUM se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o klijentima/korisnicima, neophodne za poslovanje i informisanje korisnika, u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, da li žele da budu na mailing listama, koje AAUM koristi u promotivne, marketinške svrhe. Svi podaci o klijentima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su isključivo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u AAUM su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih podataka prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje posetioci potražuju i kupuju, kao i o stranicama našeg veb-sajta koje posećuju. Te podatke koristimo kako bismo poboljšali ponudu i izgled našeg veb-sajta i omogućili našim klijentima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.